Hasarlı Araç AlımSık Sorulan Sorular

Kazalı araçlarınızı SOSO CARS A.Ş'ye satmak için bilmeniz gereken her şey videolarımızda.

Aracımı SOSO CARS’a satmaya karar verdikten sonra para hesabıma ne kadar sürede geçer?

Aracınızı satmaya karar verdiğiniz takdirde 24 saat içerisinde satış işlemleriniz tamamlanıp teklif edilen ücret hesabınıza geçmektedir.

SOSOCARS’da başka hangi hizmetleri alabiliyorum?

Kaza sonrası sigorta ile yaşadığınız tüm sorunlarla ilgili detaylı bilgi ve danışmanlık için (850) 308 72 68 nolu numaradan bize ulaşabilirsiniz.

Kazadan sonra ne yapmalısınız?

Yaşadığınız kaza durumunu sonrasında bizlere 0850 308 72 68 nolu numaradan veya www.sosocars.com.tr adresinden bizimle iletişime geçerek süreç ile ilgili detaylı bilgi alarak araç satışınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kaza sonrası %100 kusurlu olmanız durumunda aracınızı SOSOCARS’a satabilir misiniz?

Kaza sonrası kusur dağılımınız ne olursa olsun SOSOCARS’a aracınızı aynı gün içerisinde satabilirsiniz. Araç satış süreci şu şekildedir; bizlere aracınızın bilgileri ve fotoğrafları ulaşmasına takiben, uzman ekibimiz tarafından fiyat değerlendirmesi yapılarak değerlendirme sonucunda ulaşılan fiyat teklifi tarafınıza iletilmektedir. Sizler içinde uygun bulunduğu takdirde satış işlemleri gerçekleşmektedir.

Kazalı aracınızı SOSOCARS A.Ş’ye satmak istediğinizde sizden hangi bilgi ve belgeleri istiyoruz?

Aracınızı SOSOCARS A.Ş’ye satmak istediğinizde sizden talep ettiğimiz bilgiler; aracınızın marka, model ve yıl bilgisi; yakıt vites ve kilometre bilgisi, kaza öncesi tramer kaydı, sigorta ve kasko durumu, muayene durumu, kaza raporu ve kusur dağılımı bilgisidir.

Hasarlı aracımı ne kadar süre içerisinde SOSO CARS’a satmam gerekiyor?

Bu durumda herhangi bir zaman kısıtlamamız bulunmamaktadır.

Kaza yaptıktan ne kadar süre sonra size ulaşmam gerekiyor?

Aracınızla yaşadığınız bir kaza durumu sonrasında bizlere ilk andan itibaren ulaşabilirsiniz. Bu konuda herhangi bir zaman kısıtlamamız bulunmamaktadır, fakat mağduriyetinizin en kısa sürede giderilebilmesi adına bizlerle mümkün olan en kısa süre içerisinde iletişime geçebilirsiniz.

Aracımı nasıl satabilirim?

Aracınızla yaşadığınız bir kaza durumu sonrasında bizlere ulaşarak istediğimiz bilgileri (marka model ve yıl bilgisi yakıt vites ve km bilgisi kaza öncesindeki hasar kaydı bilgi. sigorta ve kasko durumu, muayene durumu, kaza raporu bilgisi, kusur dağılımınız ve aracın satılmaya engel bir durumu olmadığı) iletmeniz durumunda uzman kadromuz tarafından ilettiğiniz bilgiler göz önüne alınarak değerlendirmeniz yapılmakta ve sizlere mevcut fiyat teklifini iletilmektedir…Teklifin sizler için de uygunluğu durumunda gün içerisinde resmi satış işlemleri tarafımızca başlatılmaktadır.

24 saat içerisinde satış işlemleri tamamlanıp Türkiye’nin her yerinden aracınız teslim alınmaktadır.


Kazalı Aracınızı SOSO CARS A.Ş’ye Satmak İstediğinizde Sizden Hangi Bilgi ve Belgeleri İstiyoruz?

Kaza Sonrası %100 Kusurlu Olmanız Durumunda Aracınızı SOSO CARS’a Satabilir Misiniz?

Kazadan Sonra Ne Yapmalısınız?